6 gânduri despre &8222;Studiul 7: Îmblânzirea limbii&8221;

 1. Era un alt fel de a spune sa iasa adventistii la vot. Nu sunt decisi pe cine sa ștampileze? In general limbajul folosit, modul de exprimare … pot spune multe despre caracterul, personalitatea cuiva.

 2. A fost o pasa pe sub fileu.
  M. Macovei dupa primul tur a declarat ca il sustine pe K.I. ceea ce ma bulversat putin, deoarece consider ca votantii lui M.M. au un grad de cultura mai ridicat.
  Cand M.M. face astfel de declaratii consider ca se coboara la nivelul lui V.P. deoarece votantii ei cred ca sunt destul de maturi in a face alegeri, nu ca prostimea carora le trebuiesc indicati.

  PS. Mi-am permis sa fac putina politica desi nu sunt deacoard ca ar trebui facuta pe acest forum

 3. Stai liniștit, n-a fost indicație. Dacă era, nu m-ai fi întrebat atunci ce am vrut să zic. Am sugerat criteriul limbajului pentru că era in discuție dar nu e și suficient pentru o alegere bună. De altfel după același criteriu preferințele sunt împărțite.
  Eu cred că cei care au minte si nu doar creier trebuie să iasă la vot și să se exprime. După cum se vede oamenii ușor manipulabili n-au o problemă să voteze pe când cu mulți dintre cei cu capacitate analitică e necesar să duci muncă de convingere ca să renunțe la imperturbabilul lor confort și să-și valideze opțiunea. Oare nu e frustrant să realizeze ulterior cine a decis de fapt soarta țării? Eu voi vota in semn de solidaritate cu cei ce își pun mari speranțe in aceste alegeri.

 4. off topic: religia sau politica noastra cea de toate zilele !!!!

  Fratilor , nu stiu cum simtiti voi , cei care traiti peste ocean …dar marea tragedie pe care o simtim noi cei care am ramas acasa sa tragem la jugul schimbarii , este aceea ca ne aflam in situatia de a nu putea sa deturnam viitorul copiilor nostri pentru inca 2 cincinale, datorita acestei adunaturi de scursuri comunistoide care si-au facut campanie electorala din banii tuturor romanilori si care doresc sa ne tina in mediocritate cu mintea in ghetoul bunicului iliescian..

  In momentul acesta, au reusit cei care sunt la guvernare, sa rupa irenconciliabil relatia dintre tineri si batrani …intre privati si bugetari , intre ortodocsi si alte culte, intre scriitori si artisti , intre nord si sud pana la urma…

  Sa speram ca nu vor ajunge stalinistii din nou la carma tarii , ca am pus-o si de data asta !

  O zi frumoasa la toti si haideti sa ascultam impreuna asta :https://www.youtube.com/watch?v=26nZ_Hz6W8w

  …acesta sa ne fie ”studiul” pentru ziua de astazi :)) Dumnezeu cu Romanii de pretutindeni *….

  Bleah !… si inca ceva : …. De-Ponta-iti-va ..caci imparatia gulagului sovietic este aproapeeeeee…(..valabila pentru toti cei care va urmaresc)…

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.