3 gânduri despre &8222;Studiul 1: Strigarea înțelepciunii&8221;

 1. Un membru de la biserica mai demult a condus motoreta cu viteza, a trecut pe rosu, a avut un accident in care si-a facut motoreta praf dar a scapat cu ceva zgarieturi, vineteli si cateva randuri de piele rase. Dupa aceea ne-a marturisit ca fiindca nu si-a dat zecimea la timp, de aia s-a intamplat asa ceva! De unde o fi venit intelepciunea aceasta e de mirare. Pai cum sa nu scrie fratii de mai sus lectiuni asa „intelepte” pt. astfel de frati ca sa dea zecimea la timp!

 2. dalivis

  era candva pe vremuri un film comedie care se numea The three Stooges. (inca e prin arhive). Asa de tare imi placea pe vremea aceea comedie pentru ca radeam pana ma treceau lacrimile de cei trei & comp.
  Cam asa sunteti voi aici ce care prezentati lectiunea. necazul e ca la voi nu pot sa rad pentru ca ma trec direct lacrimile de naivitatea si ingustimea felului in care ganditi si spuneti lucrurile.
  Ar fi cazul sa te maturizezi in gandire. Ideea pe care ai desvoltat-o si felul in care o spui suna la fel ca si cum ar spune acelasi lucru o baba naiva de la tara fara educatie.
  Orice om cu putinel creier (macar cat al unei furnici) stie si poate sa gandeasca faptul ca lectiunile nu sunt facute pentru a „stoarce” bani.

 3. george
  bineinteles ca nu. ele sunt facute sa te faca pe tine si multi altii „tari” in credinta ca pe cel cu accidentul de motoreta! nu stiu cine are nevoie de maturizare mai multa

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.