3 gânduri despre &8222;Studiul 7: Isus, Duhul Sfânt și rugăciunea&8221;

 1. Oameni cu minte slabă se complac în a despica firul în patru, a critica, a căuta după ceva ce să pună la îndoială, crezând că aceasta este un semn al puterii de pătrundere; dar, în schimb, aceasta dovedeşte lipsă de curăţie şi înălţime. Cu cât mai bine este să fie angajaţi în a căuta să se cultive pe ei înşişi, să-şi înnobileze şi să-şi înalţe mintea! Aşa cum floarea se întoarce spre soare, ca razele luminoase să poată ajuta la desăvârşirea frumuseţii şi simetriei ei, tot aşa să se îndrepte şi tinerii spre Soarele Neprihănirii, ca lumina cerului să poată străluci asupra lor, desăvârşindu-le caracterul şi dându-le o adâncă şi continuă experienţă în lucrurile lui Dumnezeu. Atunci ei pot reflecta razele divine ale luminii asupra altora. Cei care aleg să adune îndoieli, necredinţă şi scepticism nu vor avea experienţa creşterii în har sau spiritualitate şi sunt nedestoinici pentru solemna răspundere de a duce altora adevărul. – {4M 444.3}

 2. Fratioru Sea,
  ..realizezi mataluta cumva care este diferenta intre original si duplicate content.!
  Dupa prestatia de mai sus , am mari dubii in privinta asta.#…Si mai indemni si la ciulitul urechilor :))..ce hilar …zau asa @)))

  Daca Duh inseamna creatie , cand originati si voi ceva din capsorul vostru ?..sau il aveti numa’ de imprumut *

  Pe de alta parte mai este un lucru pe care nu’l inteleg la cei care gandesc si se manifesta ca dumneata.!.V’ati obisnuit sa credeti intr’un mod fals si iluzoriu ca aveti cea mai buna guvernare hermeneutic-religioasa de sub soare *…De unde atata siguranta ?..ati incercat si altele ?….

  Ps: Unii despica firul in patru pt ca au cu ce , altii ar dorii dar nu constientizeaza nici macar ca poarta o peruca ideologica *impletita de altii !!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.