3 gânduri despre &8222;Mai mult decat credem&8221;

 1. Shabath Shalom! Unii zic: Are drac!, E deja Ateu! Si totusi tu Îl proclami pe Isus Hristos ca nimeni altul, de aceea eu cred ca trebuie sa fii Profetul zilelor noastre! Desigur, vad si cateva elemente autobiografice in ac prezentare magistrala! Stii, nici pt mine, drumul de la fiu de taran moldovean la cel de neurolog, n-a fost prea simplu, dar a fost edificator si frumos! As lua-o oricând de la capăt! Multumesc mult! God bless you! Sorin S.

  Pe 26 mar. 2016, la 07:47, Vector Society a scris:

  > >

 2. Sorin S.

  Sorine ai dreptate .Edi predica un dumnezeu și un Isus pe care adventiștii fundamentaliști nu îl cunosc .
  Dumnezeului adventistilor fundamentaliști ai plac ritualurile fără rost ,predici cu limbaj de lemn ,pastori ce stăpânesc cu un toiag de fier peste oile ce le.a căzut la împărăteasa când au absolvit seminarul adventist.
  Orice deviere de la acest șablon pentru ei este de la diavol,
  Isus pe care Edi îl predica este un Isus care eliberează oamenii de jugurile grele ale legalismului ,este un Isus în care dacă te încrezi ai trecut din moarte spirituala la viata veșnică fără sa mai mergi la vreo judecata de cercetare.Adventiștii în esență vor sa fie admiși numai dacă trec printr.o judecata de cercetare , prin care sa dovedească universului ca ei ai ținut legea la perfecție și astfel merita sa fie acceptați de dumnezeul lor.
  O trecere din moarte la viata doar prin lucrarea făcută de Isus ,fara judecata de cercetare este o învățătură diavoleasca după credință lor adventista.

  Ai un bun spirit de observație la ceea ce Edi predica .

 3. este greu sa dau un raspuns ar trebui sa dezic felulin care credeau ai mei atat stiau cat le/a fost destinat de cei din vremea lor deci 70 de anii in urma dar sunt aplecata sa inteleg timpul si evenimentele din vremea mea care nu sunt egale cu cele din tipul parintilor mei,evident ca trebuie reinteles cea ce nu am inteles pedeplin sau incomplect dar pt. timpul trecut semana perfect chear daca nu era ,o evaluare a valorilor in care credem e necesara Edi are dreptate a explica cea ce nu e explicat dar e greu ca cei care au facut docme sa recunoasca o schimbare timpul va vorbi.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.