6 gânduri despre &8222;1844 și Marea Luptă&8221;

 1. Excelenta prezentare Edi.
  Pentru cine gandeste in alb-negru, asta este o dovada ca secta adventista, in forma in care este astazi, este o religie falsa.

  Singura corectare este, ca pentru ca aceiasi zi/noapte sa parcuga toate meridianele e nevoie de 36 ore si nu 48 cum spui tu (dar oricum ai dreptate ca e mai mult de 24 ore).

 2. Nu-nteleg de ce va tot bateti capul cu perpetuitatea zilei de Sabat…Porunca spune sa pazim ziua a saptea, nu ce de pe vremea evreilor, ci cea de pe vremea noastra. Fiecare generatie are datoria sa pazeasca ziua a saptea a timpului ei.Atunci de ce toata aceasta discutie si vorbaraie fara rost?

 3. Intrebarea este, de ce atatea discutii si vorbaraie fara rost in aproape toate predicile adventiste si sigur in toate seminarile profetice, cand doctrinele impuse asupra ascultatorilor sunt depasite, nu mai fac sens si deci sunt false? Nu-nteleg de ce iti tot bat capul predicatorii cu semnul fiarei si alte non-sensuri care necesita explicatii intortocheate tocmai pentru ca nu mai fac sens?

 4. Helen Pyon

  Da ai dreptate ,dar dacă nu o ținem ca pe vremea evreilor (Moise), și trebuie sa o ținem altfel ;-de unde știm dacă o ținem bine sau rău?
  Eu cred ca sabatul este o zi importanta ,și dacă credem ca este și un semn de distincție intre creștini și necrestine, atunci trebuie ținut asa cum i.a poruncit Dumnezeu lui Moise și nu după cum vreau eu astăzi.

  Dumnezeu i.a spus lui Moise:-„”în ziua sabatului nimeni sa nu,și părăsească locuința,,ci sa se odihnească acasă el ,sclavul lui , nevasta și măgarul lui ”

  Mersul la biserica în zi de sabat este o calcare flagranta a sabatului.și a modului lăsat de Dumnezeu cum trebuie ținut, pentru a urma o tradiție rabinica evreiasca apostaziata.
  Isus nu a respectat nici legea sabatului data de Dumnezeu lui Moise, nici tradiția rabinlor cu plimbările la sinagoga și a nu face un lucru bun în zi de sabat.

  Cine nu este capabil sa vadă aceasta adevăruri în viata lui Isus ,și descrise în Biblie, este un om lipsit de discernământ, este un om ce face din călcarea sabatului dat evreilor ,,un fetiș salvator,.
  Nu este nimic rău să stai acasă în zi de sabat și sa te odihnești.
  A face din odihna ta un semn prin care tu ești mai sfint decât alții, e foarte convenabil însă dovedește ca nu înțelegi semnificația cuvântului–sfint–…
  Împărăția lui Dumnezeu este bucurie, ,pace și odihna a sufletului prin duhul sfint și nu doar o odihna pe canapea holbindu.te la vreo prezentare fantezista a lui VALTER FAITH. La tv..sau speranța tv.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.