3 gânduri despre &8222;Studiul 4: Credința lui Avraam&8221;

  1. https://www.youtube.com/watch?v=pl9UhbLfaxA Nu va fi o nouă ordine mondială? Nu se vor uni bisericile? Nu va fi persecuţie ? Aţi găsit explicaţii pentru fiecare din aceste avertizări biblice şi profetice .Adică aţi predicat : Pace, Pace ! şi aţi ironizat pe cei care credeau că sunt adevărate profeţiile despre asta …Vizionaţi documentarul, citiţi acordurile deja ratificate…ca să nu spuneţi că documentarul este …o teorie a conspiraţiei ! Eu le-am găsit şi citit pe îndelete

  2. MB,

    Exista conspiratii. Teoria conspiratiei implica fenomenul de fake news si echo-chambers. Omenirea s-a dezvoltat de la ordine tribala la stat, de la stat la imperii, de la imperii locale la imperii mondiale. Lumea va pasi in stadiul de comunitatea globala sau de tiranie globala. Dovada cu privire la prima este ca noi avem acest dialog pe netul globbal. timpul si distanta au diisparut. intrebarea este ce facem cu aceasta tehnologie, cu circulatia libera a ideilor si marfii? Devenim o comunitate globala, adica omenirea, pentru prima data in istoria speciei, sau o tiranie?

    Fobiile noastre antiglobaliste au la baza tribalismul iudaic care l-a rastignit pe Isus si a devenit dusmanul tuturor oamenilor (o spune Pavel). Vrei sa fii dusmanii tuturor oamnenilor pentru ca te-ai adapat in copilarie din izvorul tribalismului biblic?

    Depinde de noi daca lumea va fi libera sau va fi 1984 cand nepotii nostri vor culege roadele faptelor noastre. Si, da, religiile sunt o problema pentru ca ne fac sa ne uram in numele domnului, si, da, se pot unii pentru a se sustine reciproc, si, probabil, o vor face, dar de partea cui esti?

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.