Un gând despre &8222;Studiul 12: Organizaţia bisericii şi unitatea&8221;

 1. Imi ingaduiti va rog citeva citate de Ellen G.White din cartea „Hristos, Lumina lumii” – pentru aceia care doresc sa gaseasca un Dumnezeu Viu si Personal descoperit printr-un Hristos Viu , pe care nu-L gasesc in organizatiile bisericesti crestine si doctrinele acestora, despre care spuneti dvs., domnule Edmond, ca sunt „produse” exclusiv de catre oameni si nu de Dumnezeu! Adica sunt ca niste ” colibe in cîmpuri de castraveţi” (Isaia 1:8 ” Si fiica Sionului a ramas ca o coliba in vie, ca o covergă intr-un camp de castraveti, ca o cetate impresurata.” sau cum spune si in video-ul: https://youtu.be/rTIx5rXElkU?t=6m10s ).
  1. „Tot astfel se petrec lucrurile și acum. Evenimentele asupra cărora este concentrată atenția întregului cer sunt neînțelese și apariția lor trece neobservată de conducătorii religioși și închinătorii din casa lui Dumnezeu. Oamenii Îl recunosc pe Hristos în istorie, în timp ce-I întorc spatele lui Hristos Cel viu .
  Hristos, în
  Cuvântul Său care cheamă la jertfire de sine,
  în cei săraci și suferinzi care cer ajutor,
  în cauza justă care implică sărăcie, trudă și defaimă,
  nu este primit nici astăzi mai bine decât a fost cu optsprezece veacuri în urmă. ” HLL, Cap. 5 Consacrarea

  2. „Nu Dumnezeu este acela care orbește ochii oamenilor sau care le împietrește inima. El le trimite lumină pentru a-și îndepărta greșelile și a-i conduce pe cărări sigure; dar, prin lepădarea acestei lumini, ochii au ajuns să orbească și inima să se împietrească. De multe ori, lucrul acesta se întâmplă încetul cu încetul și aproape pe nesimțite.
  Lumina vine în suflet prin Cuvântul lui Dumnezeu,
  prin servii Săi sau/si
  prin lucrarea directă a Duhului Său.
  Dar când o rază de lumină este neluată în seamă, sensibilitatea spirituală scade, iar o altă descoperire a luminii este înțeleasă și mai greu. Și astfel întunericul se tot întinde, până când noaptea cuprinde tot sufletul. Așa a fost și cu acești conducători ai iudeilor. …” HLL Cap. 33 Cine sunt fratii mei?

  3. „Religia lui Hristos este însăși sinceritatea. …. ” HLL Cap 44 Adevaratul semn
  Sa va fie intotdeauna bine cu Dumnezeul dvs!

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.