3 gânduri despre &8222;Cu inima tare&8221;

  1. Dragă domnule Edi Constantinescu. Sunt un tânar de 22 de ani din Brașov și v-am descoperit întâmplător acum un an și jumătate cu prilejul unei emisiuni din seria ,,Oameni și perspective”. De atunci vă urmăresc cu regularitate toate predicile pe care le postați pe internet, fie pe Oxigen , fie pe Vecor. Doresc să vă felicit pentru modul dumneavoastră de a prezenta lucrurile. Într-un fel sau altul, reușiți să empatizati cu noi cei mai tineri. Sunt ortodox și nu am avut nici o tangență cu adventismul, însă sunt sigur că predicile dumneavoastră nu sunt menite să
    respecte o anumită dogmă. Îmi pare sincer rău că nu am cum să vă cunosc personal. Dacă o să veniți vreodată în România, promit să iau parte și eu la o întâlnire .Fie ea Sâmbătă sau Duminică. Vă mulțumesc, că m-ați făcut să înțeleg mai bine anumite aspecte ce țin de Biblie, dar și de viața mea. Sunteți un om deosebit, multă baftă tot ceea ce faceți!

    Cu stimă, George Pîndaru!

  2. „Sotiras este un proiect de rețea de socializare ortodoxă al câtorva tineri dornici de a promova: frumosul, normalitatea, valorile creștine, etc., ce a apărut cu binecuvântarea părinților din Sfântul Munte Athos, de la Chilia Buna Vestire din Schitul Lacu.v” ca Buddha, ghetoizat într-o lume iluzorie a frumosului și a normalității arbitrare.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.