4 gânduri despre &8222;Studiul 9: Încercări, necazuri şi genealogii&8221;

 1. BUn, am inteles cum sta treaba cu scopul urmarit de Ezra si Neemia, dar va rog scoateti in evidenta si aspectele practice si aplicatiile pentru noi, crestinii zilelor noastre.Nu mai prezentati lucrurile in ton negativist. Prezentarea ar fi mai usor asimilata, fara acel sarcasm, ce va caracterizeaza de ceva timp. Ce-ar fi ca toata frustrarea pe care o simtiti s-o revarsati in scrierea unor…amintiri, v-ar ajuta si material. Zile bune sa aveti!

 2. Sarcasmul este o exprimare legitima, frumoasa si chiar necesara intr-un sistem totalitar (al unei religii organizate spre exemplu). Daca unii nu pot asimila un mesaj exprimat in forma sarcastica, problema nu este la orator ci la ascultator.

 3. Aplicatia pentru crestinii zilelor noastre este formarea canonului VT a fost catalizata de o ideologie. Invatatura lui Isus a despartit ideologia de teologie. Asta incerc sa fac. Sarcasmul este un procedeu literar legitim (multumesc Alise).

  Daca scriu cu gandul la bani scriu prost. Stiu ca suna naiv dar e prea tarziu sa ma schimb. Insa multumesc pentru propunere. Ma tenteaza o spovedanie publica.

 4. Ohhh, da…..
  Sarcasm, ironie, un fel de exprimare ne.corect politica vis a vis de un sistem de kkt cu pretentii de arome divine.
  AAA, inteleg, deci is unii/altii care vad cum si ce ,dar, ca sa nu fie in vizor ,ar vrea ceva ….pozitiv/constructiv…..adica tot un kkt.
  Domnule, perversitatea e mare in gradina cea mare a Domnului, fiecare poate sa manance cu placere din ORICE fruct din marea gradina a Domnului, ca de aia e mare gradina Domnului !

  Iar cu banii….
  Stim si noi din experienta ce si cum ,ca , adica , traim pe lumea asta, nu pe ailalta , SDA.
  La spovedanie subscriu si eu,dar in felul meu…..
  Sigur va fi una de kkt, pt ca kktul va fi subiectul principal. Kktul SDA.

  Si dupa aia, Dumnezeu cu mila . Aleluia !

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.