7 gânduri despre &8222;Toți vom fi schimbați&8221;

  1. Bine ar fi, da eu cred ca doar balanta puterilor se va schimba, nimic de esență, căci ce e val, ca valul trece. Zic asta pt ca mai înainte am văzut unul din personajele pe care le urmăream în legătură cu schimbarea din 2012, dacă va mai aduceți aminte de valul ăla. Am urmărit câțiva cu intenția de a vedea ce vor face după ce vor vedea ca nu e nimic. Nu s-a schimbat nimic, nici la ei, nici la cei ce luau lumina de la ei. Omenirea nu se schimbă decât dacă se intervine chimic. Fiecare populatie este pro și contra față de unele substanțe iar acestea îi determină fenotipul cultural.

  2. Dacă istoria nu a schimbat omul, un virus trecător nu o să-l schimbe. Nu vreau sa fiu contra, dar părerea mea e că omul e un experiment eșuat până în prezent. Se poate spune ca gândesc simplist în alb și negru. Nu chiar, știu ca sunt nuanțe, dar intenționat am ales o extrema. Până la urma balanța trebuie sa încline într o direcție, ea nu polemizeaza. Sunt un civilizat închis în doua cutii de beton, la una îi zic birou, la alta îi zic casă și mai am o curte de joacă uneori. O numim șantier. În parc prefer sa nu ma duc, parcurile sunt kitch, toate. Și ca mine sunt mulți. La țară avem robi pe plantație. Mă îndoiesc de binefacerile civilizației și mai ales de schimbarea omului.

  3. Studiu de caz: https://www.facebook.com/100043899900041/posts/157811445692185/
    Asta îmi aduce aminte de tot felul de utopii, cum ar fi cea alui Pitagora. Oriunde, când rar se întâmplă, un grup de oameni se adună sa creeze o societate respirabila, neschimbatoarea natură umană rezolvă cazul. Soluția e chimică iar asta îi înspăimânta pe cei ce cred în suflet. Nu înțeleg de ce-i înspăimânta pe cei ce cred că suntem chimie. Poate e credința că există un eu nechimbabilpe care l-ar pierde. E varianta seculara a sufletului.

  4. Se poate aplica şi la coronavirus:
    Dr. Pamplona-Roger ( în „Sucuri sănătoase”) recomandâ sucul de varză roşie pentru imunitate – cu cât e mai intensă culoarea sucului cu atât e mai puternic efectul antioxidant şi capacitatea lui de a lupta contra infecţiilor, deci spune ce spune şi dr. Mărginean Călin (multe alte cărţi precizează că antioxidanţii întăresc imunitatea): Dacă aveţi salturi de consum de antioxidanţi de 30.000-40.000, putem avea și până la 60.000 de unităţi zilnice ORAC veţi arăta de departe mai tineri, nu veţi mai răci „nici să crape pietrele”. Suplimentele antioxidante cu vitamine şi minerale scurtează viaţa, aici scrie care antioxidanţi sunt buni http://drcalinmarginean.blogspot.com/2011/05/scala-orac-comentata.html

  5. Sfecla are oxalati, materia primă a pietrelor la rinichi. Poate ca un pic de sfeclă din când în când nu e rău, dar mai multa sigur e. Mai sunt și alte efecte negative. Nu degeaba dacă muscam din sfeclă ne displace gustul.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.