Un gând despre &8222;Cronici 2: Starea de necesitate&8221;

  1. Masca este simbolul opresiei și sclaviei, spun unii care poartă lanțuri la gat, gleznă și mână, verigă în nas si urechi, tatuaje. Merg la o munca de rahat, ca sa mănânce să poată merge iar la muncă, iar asta nici macar nu mai e un simbol ci sclavie reală, dar îi încurcă masca.
    Cred că Mckenna le-a dat prea mult credit oamenilor in „the archaic revival” . Piercingul si tatuajul, spre deosebire de jazz, dadaism, psihedelice, etc. nu sunt niște efecte ale unei renașteri romantice spre trecutul preistoric si spre inconstient sau feminin. Sunt doar niste cretini superficiali care se iau unii dupa alții și asta e noua uniformă (modă) . Nu ca as avea ceva cu astea in sine, eu in adâncul meu fiind un anarhist in sensul cel mai rau al cuvantului. De asta nu fac nici apologia măștii, doar remarc discrepanta.
    Prin obișnuință, toate celelalte simboluri ale opresiunii au devenit cultură, deci normal. Asta cu masca e ceva nou, de unde si reacția din creierul adânc. Soluția e sa facă măști cu fir de aur, să le poarte ca pe lanțurile din aur, ca sa fie mișto.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.