3 gânduri despre &8222;Criza conducerii&8221;

 1. Uffff….într-adevăr multe discuții colaterale ..D l Constantinescu nici nu poate altfel căci conexiunile neuronale la dânsul se fac cu o rapiditate …😉…și conduc pe o plaja f larga de subiecte ( nu este o critica) Ar fi totuși lăudabil daca s ar strădui să păstreze linia subiectului…ceilalți interlocutori rămân Intr un fel pe dinafară și asta nu că nu ar avea replică..
  Dezavantajul este însă că rămân pe dinafară „umilii” ascultători, ori ideea este ca mesajele abordate sa fie o pârghie de creștere și luminare a omului de rând . Așa a făcut Isus , nu ? Și a adaptat mesajul…Și nu , nu cred că ne veți trimite la alti vorbitori..
  Mă identific însă cu stilul d lui Petrof care păstrează o reticenta in a valida anumite vederi și înțelegeri ..lăsând astfel loc fiecăruia să și compuna propria imagine..și mi se pare f corect . NIMENI…nu are certitudini și atunci nici o idee nu poate fi definitiva. Cum recunoștea odată și d l Constantinescu, am spus cândva asta..dar am crescut ..și acum..etc

 2. Revenind la subiect ne ați surprins întru câtva pe tema îngerilor, profetului și conducerii..
  Cum ar trebui sa fie și să activeze conducerea bisericii azs și celelalte azi …unde și de ce au loc greșeli ..
  Cine și de ce ar trebui sa fie privit ca profet …făcând o paralelă cu cel de odinioară..
  Care ar fi atitudinea corecta a unui creștin , cunoscător și urmaș al lui Isus în toate scenariile amintite..
  Cred sincer că idei , gânduri , ipoteze emise cu sinceritate și amintind că ele nu sunt definitive..ar fi de un real ajutor…
  Nu poți tăia craca de sub picioarele unui om fără a i oferi o scară în prealabil…mai ales când recunoști că nu are „aripi” . In rest ..bine – venite toate aceste dezbateri care ne ajuta în lărgirea înțelegerii și adaptării mesajului biblic in contextul actual. In căutările , aspirațiile , dureroase uneori..după acel adevăr , pe care , cred totuși , nu l vom atinge decât față in față cu El, Adevarul..
  Mulțumiri,

 3. Personal, consider ca sunt f bine venite informatiile de toate nuantele pe care le atingeti in timpul dezbaterilor. Mi-au placut ideile despre ingeri, profeti, politica sau sabat. Poate daca ramaneati doar la subiectul ”Isaia”, nu as fi avut rabdare pana la sfarsit…Sper sa continuati la fel.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.