3 gânduri despre &8222;Studiul 1 – Ce sa intamplat?&8221;

  1. Felicitări pentru emisiune. A fost un fel de încununare și condensare a multor prezentări anterioare pe subiecte foarte spinoase. Genial: necredincioșii ne ajută să înțelegem corect Geneza.
    O remarcă despre veganism: specialiștii în nutriție spun că orice dietă restrictivă comparativ cu omnivor trebuie să fie limitată în timp și să adreseze o problemă. După aceea trebuie să revenim la omnivor. Studii arată că lipsa de grăsimi și proteine de calitate poate duce la deficiențe fiziologice și psihologice. Performanțele atletice întăresc regula dietei ca recomandare temporară, pe parcursul carierei, care la unii este de doar câțiva ani.

  2. Multumesc pentru comentariu si mai ales pentru complectarea cu dieta vegan. Si eu cred ca dieta atletului ar trebuii sa fie de referinta. M-am saturat de sfinti anemici sau obezi care ne invata restrictii absurde.

  3. Mark Twain spunea că mai repede schimbi religia unui popor decât dieta lui. La adventiști dieta este religie și invers. Greu lucru să le schimbi pe amândouă. Dacă vii de pe poziție științifică sau pur intuitivă și recomanzi ceva care contrazice pe Elena, nu ai nici o șansă. Știința nutriției a avansat mult de la ceea ce recomanda ea pe baza influențelor culturale ale timpului ei. Dar adventiștii se cred mai grozavi când de fapt trăiesc în secolul 19. Apreciez foarte mult eforturile tale și ale invitaților de a sparge canoanele bisericești și a promova știința, rațiunea, etc.

Lasă un răspuns:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.